Laureaat: De Wondere Pluim 2023 – 2024

Ook dit schooljaar kropen onze kinderen in hun pen/pluim en schreven allemaal hun eigen verhaal van het eerste tot het 6de leerjaar. Dit doen we nu al het 2de jaar op rij.

Wat is De Wondere pluim?
De Wondere Pluim in de Rand – Huis van Herman Teirlinck

“Is Nederlands je moedertaal, een tweede taal, een derde vierde vijfde taal? Maakt niets uit! De Wondere Pluim is een uniek schrijfgebeuren voor lagere scholen waar fantasie en creativiteit belangrijker zijn dan spellingsregels. Geen rode pennen, wel een Pluim voor Wonderen ver voorbij de grenzen van grammatica. Dit schooljaar begint de Wondere Pluim aan haar derde editie in de Vlaamse rand. Na heel wat succesvolle edities van dit schrijfgebeuren in Antwerpen nemen dit schooljaar honderden kinderen uit de Vlaamse rand rond Brussel deel. Op woensdag 7 februari zullen deze kinderen hun zotste, ontroerendste en mooiste verhalen neerpennen. Bekijk hier de beelden van de schrijfdag van vorig schooljaar.”

Elk jaar verschijnt er een leuk boekje welke alle mooiste, gekste en beste verhalen bundelt.
Ons oudercomité helpt ons bij de selectie van de verhalen. Deze selectie verloopt volledig anoniem, op de verhalen staat enkel een nummer. Bij deze willen wij ook het oudercomité bedanken voor de inzet.
Ook dit schooljaar hebben we een verhaal dat gepubliceerd zal worden in het Wonderepluimboekje.

Onze laureaat is niemand minder dan Jules Vanhoren uit het 3de leerjaar!
PROFICIAT JULES!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...